Gama IQ perfetto

De lichtste en sterkste droger ter wereld

Verkozen tot de beste haardroger van 2020!

Een innovatieve look en een totaal nieuw design maken de Gama IQ perfetto intelligent dryer ultra handig in gebruik. Hij weegt met zijn 294g nog slechts de helft van een standaard haardroger en is zo de lichtste haardroger ter wereld. De Gama IQ perfetto blaast door zijn ultramoderne en nieuwe motortechnologie, die onder andere gebruik maakt van het venturi-effect, 7 keer krachtiger dan de huidige haardrogers en droogt de haren 30% sneller. De Gama IQ heeft een revolutionair ontwerp in een elegante grey-ice kleuruitvoering met antislip handvat. Hij bevat een koude knop, 3 snelheden en 3 temperaturen die met een lock functie vastgezet kunnen worden. Hij is uitgerust met een diffuser en 2 blaasmonden met innovatieve haakjes. Deze zijn eenvoudig te bevestigen en uitermate stabiel.

Eigenschappen:

- DE LICHTSTE DROGER TER WERELD, 294g. Het gewicht van 2 iPhones!

- Zuurstofactieve technologie voor glanzend, soepel haar en een diepe
reiniging van de hoofdhuid dankzij actieve zuurstof met antibacteriële werking.

 

- Snelheids- en temperatuurgeheugen dat de gekozen instellingen (18 mogelijke configuraties) onthoudt – eenvoudig te gebruiken dankzij het led-display.
 

- Compleet nieuwe motortechnologie. De luchtuitlaat versterkt de luchtstroom die de motor opwekt. De extra luchtstroom komt tot stand zonder extra stroomverbruik, met dank aan een vacuümeffect (Venturi-effect). 110000rpm!


- Een automatisch diagnosesysteem om eventuele werkingsproblemen op te sporen.

- AUTOMATISCHE FILTERREINIGING TECHNOLOGIE die de ventilator in omgekeerde richting laat draaien voor een diepgaande reiniging van de filter. Klik hier.

- 2000 Watt

- Made in Italy. Volledig ontworpen en gefabriceerd in Italië. 

- 279€*

*Particuliere prijs, incl. 21% BTW

© 2019 Renbow Belgium

official Belgian distributor

BE 0425.847.222

  • Facebook
  • Instagram
gama logo.gif
Renbow.jpg